Έχασαν τον σκύλο τους πριν τέσσερα χρόνια κι εκείνος τους περίμενε στο ίδιο σημείο!

Must Read

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, η πίστη όμως που δείχνουν στην οικογένειά τους δεν παύει κάθε φορά να μας εκπλήσσει!

Ένα γλυκύτατο τετράποδο τριγυρνούσε σε μια γειτονιά της Ταϊλάνδης εμφανώς ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες του δρόμου! Ένας νεαρός κάτοικος της περιοχής που τον παρατηρούσε μέρες, υποψιάστηκε πως μάλλον ο σκύλος έχει εγκαταλειφθεί από την οικογένειά του. Έτσι, αποφάσισε να μοιραστεί την εικόνα του σκύλου στο διαδίκτυο!  Ωστόσο, έβλεπε  μια γυναίκα που τον φρόντιζε δίνοντας του κάθε μέρα φαγητό και μετά από έρευνα στη γειτονιά, έμαθε πως το άτυχο τετράποδο βρισκόταν στο ίδιο σημείο επί τέσσερα χρόνια και του είχαν δώσει και το όνομα Λίο!

Η ζωή στο δρόμο όμως δεν ήταν εύκολη και ο Λίο ήταν αρκετά λεπτός ενώ υπέφερε κι από ένα δερματικό πρόβλημα. Η κυρία που τον φρόντιζε αποφάσισε να τον πάρει σπίτι της ώστε να τον περιθάλψει. Εκείνος όμως πεπεισμένος πως μια μέρα η οικογένεια του θα επιστρέψει, το έσκασε από το σπίτι της και ξαναγύρισε στον δρόμο. Τότε συνέβη το αναπάντεχο!

 

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές ράτσες σκύλων

Η ιστορία του Λίο που είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τον νεαρό άνδρα, έφτασε και στην πραγματική του οικογένεια! Οι ιδιοκτήτες του επικοινώνησαν με τον νεαρό  λέγοντας του πως ο Λίο μοιάζει εκπληκτικά στον σκύλο τους, τον Μπον-Μπον, τον οποίο έχασαν πριν τέσσερα χρόνια στην περιοχή, σε μια επίσκεψη στους συγγενείς τους! Όταν σταμάτησαν σ’ ένα βενζινάδικο, συνειδητοποίησαν πως ο σκύλος είχε φύγει από το αυτοκίνητο κι ενώ προσπάθησαν να τον βρούνε, οι προσπάθειες τους ήταν άκαρπες! Η οικογένεια αποφάσισε να επιστρέψει για να δει αν όντως ο Λίο ήταν ο τετράποδος φίλος τους! Μόλις επέστρεψαν στο σημείο, ο Λίο ή αλλιώς Μπον-Μπον άρχισε να κουνάει την ουρά του από χαρά και να γαβγίζει ενθουσιασμένος! Παρά τις όποιες προσπάθειες όμως να τον πάρουν μαζί τους, εκείνος δεν ήθελε να τους ακολουθήσει γιατί είχε μάθει να τους περιμένει και ήταν απίστευτα δεμένος με την περιοχή!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This