Απίστευτο! Γυναίκα πέφτει θύμα ληστείας την ώρα που οδηγεί τη μηχανή της! (video)

Must Read

Όλοι γνωρίζουμε πλέον πως οι επίδοξοι ληστές έχουν βρει τους πιο απίθανους τρόπους κλοπής. Στη Νότια Αφρική φαίνεται πως έχουν πάει τη ληστεία ένα βήμα πιο πέρα!

Νεαρή καθώς οδηγεί τη μηχανή της αμέριμνη, σταματάει λόγω κίνησης κι εκείνη την ώρα εμφανίζεται άνδρας ο οποίος την απειλεί ζητώντας της χρήματα! Εκείνη σοκάρεται και καλεί σε βοήθεια τους οδηγούς των αυτοκινήτων που βρίσκονται δίπλα της καθώς δεν έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει! Ένας από τους οδηγούς βγαίνει απ΄το αυτοκίνητο του και προσπαθεί να τη βοηθήσει φωνάζοντας στον ληστή, ο οποίος δεν φαίνεται να πτοείται κι αντί να τραπεί σε φυγή απλά απομακρύνεται! Ωστόσο, φαίνεται πως ο άνδρας δεν τα παρατάει τόσο εύκολα κι ενώ οι υπόλοιποι οδηγοί έχουν απομακρυνθεί, επιστρέφει σε μια ακόμη προσπάθεια να αποκομίσει χρήματα. Η γυναίκα εμφανώς ταραγμένη φωνάζει για βοήθεια ακόμη μία φορά απειλώντας τον πως θα καλέσει την αστυνομία!

Μπορεί ο ληστής να μην τα κατάφερε… σίγουρα όμως αυτή η βόλτα θα της μείνει αξέχαστη!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=4AgRUZuJhYs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This