Ανατριχίλες: Δείτε κούκλα εγγαστρίμυθου να… ζωντανεύει μέσα σε προθήκη! (video)

Must Read

Λένε όλοι για το πόσο τρομακτικοί είναι οι κλόουν. Έλα, όμως, που υπάρχει και κάτι που είναι… ακόμη πιο τρομακτικό: η κούκλα του εγγαστρίμυθου!

Δεν μας πιστεύετε;

Δείτε, λοιπόν, το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ιδιοκτήτης μουσείου με αντίκες και διάφορα περίεργα αντικείμενα στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, ο οποίος είχε βάλει μια κάμερα ακριβώς απέναντι από την προθήκη κούκλας εγγαστρίμυθου, ονόματι κ. Φριτς, η οποία χρονολογείται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Και για να σας δώσουμε μια ιδέα περί του τι πρόκειται να δείτε, σας πληροφορούμε ότι ο 48χρονος Μάικλ Ντάιαμοντ, άρχισε να αναρωτιέται για ποιο λόγο έβρισκε την πόρτα της προθήκης ανοιχτή δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Φριτς, ο οποίος έφτασε στα χέρια του Ντάιαμοντ μέσα στο 2019, κατασκευάστηκε από Αμερικανό αιχμάλωτο πολέμου σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Πολωνία, κάτι που, ενδεχομένως, εξηγεί πολλά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This