Τίναξε τον κήπο του στον αέρα για να απαλλαγεί από κατσαρίδες (video)

Must Read

Ένας 48χρονος ερασιτέχνης κηπουρός από τη Βραζιλία, αποφάσισε να απαλλαγεί μία και καλή από τις ενοχλητικές κατσαρίδες που είχαν φτιάξει φωλιά στον κήπο του!

Όμως κατά λάθος… τίναξε τον κήπο του, κυριολεκτικά, στον αέρα!

Ο 48χρονος Cesar Schmitz, έψαξε και εντόπισε τη φωλιά τους στον κήπο που διατηρεί στην πίσω πλευρά του σπιτιού του. Με το σκεπτικό ότι… μία-μία δεν εξαλείφονται, ο 48χρονος σκέφτηκε μία πιο… δραστική λύση. Κάτι όμως δεν υπολόγισε σωστά…

Δείτε επίσης: Γυναίκα πιάνει τον άνδρα της με την ερωμένη του και τους πλακώνει στο ξύλο! (video)

Ο ερασιτέχνης κηπουρός ήταν λίγο… υπερβολικός στην πυρίτιδα που έβαλε στο χώμα, με αποτέλεσμα όχι απλώς να κάψει τις κατσαρίδες, αλλά… να σηκώσει στον αέρα ολόκληρο τον κήπο του.

Τώρα, αν κατάφερε τουλάχιστον να απαλλαγεί από τις κατσαρίδες, είναι άγνωστο. Ο ίδιος πάντως έριξε το… φταίξιμο στη σύζυγό του, λέγοντας πως η γυναίκα είχε τρομάξει και του ζήτησε να τις εξαφανίσει από το σπίτι τους. Εκείνος θέλησε να φανεί… ατρόμητος μαχητής και αντί να φωνάξει εταιρεία εξολόθρευσης εντόμων, τίναξε τον κήπο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Τα 15 πιο ακριβά σπίτια του πλανήτη που «πωλούνται»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This