Γυναίκα πιάνει τον άνδρα της με την ερωμένη του και τους πλακώνει στο ξύλο! (video)

Must Read

Η απιστία είναι σίγουρα από τις καταστάσεις στη ζωή σου που σε βγάζουν εκτός εαυτού!   Ποτέ δεν γνωρίζεις ποια θα είναι η αντίδραση σου, εάν πέσεις θύμα της! Άλλοι τη διαχειρίζονται με ψυχραιμία κι άλλοι… πιάνουν τις καρέκλες και τις πετάνε στο κεφάλι!

Δείτε επίσης: Μάντεψε ποιος? Βρήκαμε το λογαριασμό που ποστάρει τις καλύτερες γιαλαντζί φωτογραφίες επωνύμων

Σίγουρα η απατημένη σύζυγος σ΄αυτό το βίντεο, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία! Βλέπει τον άνδρα της να κάθεται σε μαγαζί μαζί με την ερωμένη του και τα κάνει όλα «γης Μαδιάμ»! Χωρίς να υπολογίζει τον κόσμο που την κοιτάζει κι έχοντας χάσει την ψυχραιμία της, επιτίθεται στην «πέτρα του σκανδάλου» τραβώντας την από τα μαλλιά ενώ πιάνει ότι βρίσκει μπροστά της και τους χτυπάει! Παρά τις όποιες προσπάθειες των υπόλοιπων θαμώνων να τη σταματήσουν, σε έξαλλη κατάσταση εκείνη συνεχίζει τον τσακωμό, με τον σύζυγο να μην προλαβαίνει να μετράει τις σφαλιάρες!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: 12 διάσημοι Έλληνες που έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This