Ελληνοαυστραλός DJ έκανε το τραγούδι «Ρόζα» του Μητροπάνου techno remix και έγινε viral σε δευτερόλεπτα

Το κοινό παρόλα αυτά διχάστηκε όταν το άκουσε

Must Read

Στο Tik Tok γίνονται πλέον στην κυριολεξία πράγματα και θαύματα, με ένα από αυτά είναι η διασκευή ενός από τα πιο εμβληματικά ζεϊμπέκικα σε techno mix από τον πιτσιρικά Ελληνοαυστραλού DJ Romy ο οποίος “πείραξε” το κομμάτι του Θάνου Μικρούτσικου και του Άλκη Αλκαίου το οποίο τραγούδησε ο Δημήτρης Μητροπάνος για το άλμπουμ “Στου αιώνα την παράγκα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος DJ κάνει διασκευές αρκετών μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, όπως τον «Στράτο» και το «Σώμα μου» με αρκετούς χρήστες να του λένε να σταματήσει να το κάνει γιατί ντρέπονται για το αποτέλεσμα.

Ο Vas Roumeliotis λοιπόν ή αλλιώς DJ Romy, μένει στην Μελβούρνη της Αυστραλίας κι έχει ελληνική καταγωγή. Ασχολείται με τη μουσική και αγαπά να πειράζει τραγούδια εντελώς διαφορετικών ειδών διασκευάζοντάς τα σε κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτό έκανε και με την εμβληματική «Ρόζα» του 1996 με κάποιους χρήστες να λένε πως «τέτοια τραγούδια δεν τα πειράζουμε και δεν τα χαλάμε» και τον ίδιο να απαντά «δεν παίζει σε κανένα κλαμπ η κανονική Ρόζα» εξηγώντας πως την πείραξε για να την ακούσει περισσότερος κόσμος.

@romy.productions Replying to @Alexi Karakatsains ela re #greek #remix #producer #minimal #techno #melbourne #roza #clubbing #dj ♬ original sound – Romy.Productions

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This