Γελοιοποίησαν την παρέλαση χορεύοντας μπροστά από τους επισήμους (video)

Must Read

Με έναν… πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να παρελάσει μια ομάδα μαθητριών του Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας για τον εορτασμός της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ».

Τα κορίτσια επέλεξαν ένα θεατρικό νούμερο για να περάσουν μπροστά από τους επισήμους και να τραβήξουν τα βλέμματα.

Δημοσιογράφος του filadelfia-xalkidona.gr, που επικαλείται η ιστοσελίδα της Athens Voice, εξήγησε «μία ομάδα με δική της σημαία παρεισέφρησε, χωρίς να το καταλάβει κανείς, στην αρχή της παρέλασης, ανάμεσα σε δύο σχολεία. Ήταν οργανωμένες απ’ ό,τι φάνηκε. Όπως είδατε και εσείς, δεν γέλαγε καμία. Ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό και, το σημαντικότερο, δεν γνώριζε κανείς».

Την… παρωδία παρέλασης σχολίασε μέσω Facebook και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος. Σε μια ανάρτηση γεμάτη οργή, έγραψε: «Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This