Σε τεντωμένο σχοινί σε παραλία της Κρήτης – Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν οι λουόμενοι (video)

Must Read

Ένα όμορφο θέαμα αντίκρισαν όσοι βρίσκονταν στην παραλία του Αγιοφάραγγου στην Κρήτη την περασμένη Κυριακή. Οι κολυμβητές που επέλεξαν να απολαύσουν τη θάλασσα σίγουρα δεν περίμεναν να δουν κάποιους να προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω από… τα κεφάλια τους!

Το Slackline (περπάτημα στη γραμμή) είναι ένα σύγχρονο άθλημα που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές και πλέον αποκτά φίλους και στην Κρήτη. Ο αθλητής προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε έναν ιμάντα ή σε ένα σκοινί, δεμένο μεταξύ δύο δομών στήριξης.

Το Slackline εκτός από εντυπωσιακό, είναι και ουσιαστικό άθλημα γιατί γυμνάζει όλα τα σημεία του σώματός και παράλληλα αυξάνει την ισχύ της εστίασής μας ενώ βελτιώνει και την αντοχή μας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This