Ο Χ. Σταϊκούρας έγινε viral – Το σατιρικό βίντεο για την αύξηση τιμών

Must Read

Μέρες πείνας έρχονται για τα περισσότερα νοικοκυριά, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ παραδέχθηκε ότι «δεν θα δούμε ουσιαστική μείωση των τιμών, ούτε καν σταθεροποίηση. Αυτό που θα δούμε είναι να αυξάνονται οι τιμές με μειωμένο ρυθμό. Αυξήσεις θα συνεχίσουμε να έχουμε».

Η δήλωση αυτή δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Το Luben ωστόσο αποφάσισε να αστειευτεί με τα λεγόμενα του υπουργού και έκανε ένα βίντεο μέσα από το οποίο σατιρίζεται η όλη κατάσταση που βιώνουμε εξαιτίας της ακρίβειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This