Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Μελλόνυμφοι ακυρώνουν το γάμο τους, αλλά κρατάνε τα χρηματικά δώρα, εξοργίζοντας τους καλεσμένους!

Μέλλουσα νύφη ανακοινώνει ότι, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, αποφάσισαν να ακυρώσουν τον προγραμματισμένο γάμο τους, εξοργίζοντας τους συγγενείς και τους φίλους τους.

Όμως, αυτό που ουσιαστικά εξόργισε τους καλεσμένους, δεν ήταν τόσο η ίδια η ακύρωση του γάμου, όσο η -γεμάτη θράσος- δήλωσή της, ότι σκοπεύουν να κρατήσουν το ποσό των 35.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τα χρηματικά δώρα τους!

Η… παραλίγο νύφη, μάλιστα, στη μακροσκελή ανακοίνωσή της, αφού ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθεί το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό ποσό, τους λέει να μην ανησυχούν και ότι τα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο, καθώς σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν σε… ταξίδι του μέλιτος!

Και τους… αποτελειώνει, αναφέροντας πως ο γάμος θα γίνει τελικά, όταν, βέβαια, οι δύο τους νιώσουν απολύτως έτοιμοι ψυχολογικά. Επειδή, όμως, οι γάμοι κοστίζουν, καλό θα ήταν οι καλεσμένοι να… συνδράμουν εκ νέου οικονομικά!

ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΓΑΜΟ2

Αναμενόμενα, υπήρξαν αρκετοί καλεσμένοι που εξέφρασαν την οργή τους κάτω από την ανακοίνωση, ενώ, όταν κάποιος την πήρε και την ανάρτησε στο Reddit, κατάφερε να αποσπάσει οργισμένες αντιδράσεις και από τους πολυπληθείς χρήστες του, οι οποίοι ούτε καν την ξέρουν την κοπέλα, όμως αυτό δεν έχει… καμία απολύτως σημασία!

ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΓΑΜΟ2

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ