Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Σάλος στην πάμφτωχη Σουαζιλάνδη: Ο βασιλιάς αγόρασε 14 Rolls-Royce και 120 BMW για τις 14 γυναίκες του (video)

Είναι ο μονάρχης μιας μικρής και πάμφτωχης χώρας της αφρικανικής ηπείρου, αλλά δεν στάθηκε εμπόδιο στον ίδιο να διάγει πολυτελή βίο.

Ο λόγος για τον βασιλιά της Σουαζιλάνδης Μσουάτι ΙΙΙ, ο οποίος αυτήν τη φορά αντιμετωπίζει κατηγορίες επειδή σπατάλησε ένα ποσό της τάξης των 15.000.000 δολαρίων για να αγοράσει 19 Rolls-Royce και 120 BMW για τις… 14 γυναίκες του και τα περισσότερα από 25 παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί τους!

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, πρόσφατα εθεάθη νταλίκα να μεταφέρει από τη Νότια Αφρική μερικά μόνο από τα αυτοκίνητα αυτά (συγκεκριμένα πολυτελείς BMW X3) σε μια χώρα όπου το 63% του πληθυσμού της ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Σε πολιτικό επίπεδο η αντιπολίτευση έσπευσε να στηλιτεύσει την απόφαση του βασιλιά της χώρας.

«Θα ήταν λίγο να μιλήσει κανείς για κατάφωρη επίδειξη αλαζονείας και πλήρη περιφρόνηση των αισθημάτων του φτωχού λαού της Σουαζιλάνδης από τον μονάρχη της» σχολίαζε χαρακτηριστικά ο πολιτικός Γουαντίλε Ντλούντλου – αν και, από ό,τι φαίνεται, το αυτί του Μσουάτι ΙΙΙ, ο οποίος βρίσκεται στον θρόνο από το 1986 δεν… ιδρώνει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ