Aυτοκίνητο πέφτει με φόρα πάνω σε παρκαρισμένο IX και το εκτοξεύει… δύο πόρτες πιο πέρα! (video)

Must Read

Τύπος με κλεμμένο αυτοκίνητο πέφτει με ταχύτητα πάνω σε ΙΧ, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από σπίτι της κατόχου του και το κάνει… σμπαράλια!

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψε κάμερα CCTV από το απέναντι κτίριο, το οποίο έχει γίνει viral με περισσότερες από 10.000 θεάσεις, το κλεμμένο αυτοκίνητο είχε τέτοια ορμή, ώστε το όχημα της Mary Curry, «εκτοξεύτηκε» δύο τετράγωνα πιο κάτω.

Δείτε επίσης: Άγριος καβγάς σε γυμναστήριο – Χρησιμοποίησαν και μεταλλικές μπάρες! (video)

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Βόρειου Γιορκσάιρ, στην Αγγλία, και η άτυχη 64χρονη, η οποία ξύπνησε έντρομη από τον κρότο της σφοδρής σύγκρουσης, έκανε, κατόπιν, μια δήλωση στα ΜΜΕ, η οποία καθιστά το όλο περιστατικό ακόμη πιο αναπάντεχο: πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, στο ίδιο ακριβώς σημείο, η Curry είχε παρκαρισμένο το προηγούμενο αυτοκίνητό της, πάνω στο οποίο έπεσε απρόσεκτος οδηγός, ο οποίος… έτρεχε σαν μανιακός!

Μήπως να το σκεφτόταν να αγοράσει κανένα… τανκ;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This