Τερματοφύλακας εκτελεί πέναλτι και… αλλάζει τα φώτα στους θεατές – Στην κυριολεξία όμως! (video)

Must Read

Βαρέθηκε, ως φαίνεται, να «τρώει» γκολ και είπε να πετύχει, επιτέλους, κι εκείνος ένα.

Για τον τερματοφύλακα της Νάνιτον, ο λόγος, ομάδας στην 7η κατηγορία της Αγγλίας, ο οποίος αποφάσισε να δοκιμάσει να εκτελέσει πέναλτι στον ομόλογό του της αντίπαλης ομάδας.

Όμως, όπως μπορείτε να δείτε στο άκρως κατατοπιστικό βίντεο, το οποίο έγινε… διαπλανητικό viral από τη μια στιγμή στην άλλη, άλλο τι ήθελε, άλλο τι κατάφερε!

Το σουτ που επιχείρησε ήταν τόσο άστοχο, που η μπάλα όχι μόνο έφυγε άουτ πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, αλλά κατέληξε να χτυπήσει με δύναμη έναν προβολέα που κρεμόταν στο στέγαστρο της κερκίδας, που βρισκόταν πίσω από το τέρμα.

Αποτέλεσμα; Ο προβολέας ξεκόλλησε και έπεσε, κάνοντας τους λιγοστούς φιλάθλους να μην ξέρουν που να κρυφτούν, για να γλιτώσουν από την καταστροφική μανία του… τερματοφύλακα!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This