Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Ο γάτος του ήταν… υπέρβαρος, αλλά εκείνος βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να τον πάρει μαζί του στην πτήση!

Οι περισσότεροι στο αεροδρόμιο έχουμε το άγχος της υπέρβαρης βαλίτσας. Έναν Ρώσο, όμως, τον κυρίευσε το άγχος της υπέρβαρης… γάτας του!

Ο Μιχαήλ Γκάλιν ήθελε να ταξιδέψει αεροπορικώς με την Aeroflot και να πάρει μαζί και τον γατούλη του, τον Βικτορ. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ωστόσο, ήταν πως ο χνουδωτός φίλος του ζύγιζε «λίγο» παραπάνω από τα 8 κιλά, που είναι και το ανώτερο επιτρεπτό όριο για ζώο που μπορεί να βρίσκεται στην καμπίνα των επιβατών, με βάση τους κανονισμούς της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας.

Ο Γκάλιν, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά σκαρφίστηκε ένα απίθανο κόλπο, για να τα καταφέρει να ταξιδέψουν παρέα. Βρήκε από κάποιους άλλους επιβάτες μια… νορμάλ στα κιλά της γάτα, η οποία ήταν «φτυστή» ο Βίκτορ και εμφανίστηκε μαζί της στον έλεγχο αποσκευών, έχοντας, παράλληλα κρύψει τον γάτο του στα πράγματά του.

Φυσικά, τα κατάφερε να περάσει επιτυχώς τον έλεγχο και, αφού επέστρεψε την άλλη γάτα στους ιδιοκτήτες της, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και κάποια στιγμή αργότερα, έκανε μια ανάρτηση στο facebook, όπου διηγήθηκε την περιπέτειά του, ανεβάζοντας μαζί και μία φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε μαζί με τον Βίκτορ… μέσα στο αεροπλάνο!

ΓΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΡΟ

Όταν, πάντως, η εν λόγω ανάρτηση έπεσε στην αντίληψη των υπευθύνων της Aeroflot, όχι μόνο δεν γέλασαν με το «πάθημά» τους, αλλά αποφάσισαν να του αφαιρέσουν κάθε… προνόμιο που είχε αποκτήσει ως τότε, όντας από τους καλύτερους πελάτες της!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ