Αρχική VIRAL 10 σταρ του Hollywood ταξιδεύουν στον χρόνο για να συναντήσουν τους εαυτούς τους

10 σταρ του Hollywood ταξιδεύουν στον χρόνο για να συναντήσουν τους εαυτούς τους

0
10 σταρ του Hollywood ταξιδεύουν στον χρόνο για να συναντήσουν τους εαυτούς τους

Eνα πολύ ξεχωριστό «ταξίδι στον χρόνο» έκανε o γραφίστας Αρντ Γκέλινκ, από την Ολλανδία, καθώς «μετέφερε» στο παρελθόν μερικούς από τους διάσημους σύγχρονους σταρ για να «συναντήσουν» τον νεότερο εαυτό τους και να αποδείξει ότι τελικά ο χρόνος τούς φέρθηκε «με το γάντι».

Jennifer Aniston

Τι κι αν πάτησε τα 50; Από ό,τι φαίνεται, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τη σύγκριση με τον εαυτό της, όταν πρωταγωνιστούσε στους πρώτους κύκλους της σειράς «Τα Φιλαράκια» στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Η ελληνικής καταγωγής Jennifer Aniston παραμένει νεανική και «δροσερή», όπως όταν ενσάρκωνε την τηλεοπτική Ρέιτσελ.

Tom Hanks

Το 1994 με την ταινία «Forrest Gump» έσπαγε ταμεία κερδίζοντας και Οσκαρ. Ενα τέταρτο του αιώνα αργότερα, ο «δικός μας» Tom Hanks, που έχει παντρευτεί την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, «ποζάρει» στα 63 του δίπλα στον χαρακτήρα του ως Φόρεστ Γκαμπ και μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Leonardo Di Caprio

Μόνο η έκφρασή του, που έγινε πιο αυστηρή, φαίνεται ότι άλλαξε στο πρόσωπο του 45χρονου, βραβευμένου με Οσκαρ για την ερμηνεία του στο «The Revenant», σταρ του Χόλιγουντ. Ο Leonardo Di Caprio διατήρησε το «καθαρό» πρόσωπο με τις «γλυκές» γωνίες που λάτρεψε ο γυναικείος πληθυσμός πριν καν πρωταγωνιστήσει στον «Τιτανικό».

Reese Witherspoon

Το «baby face» που είχε το 1991, όταν έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Συνέβη το καλοκαίρι», φαίνεται ότι διατήρησε και 28 χρόνια αργότερα η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της επιτυχημένης σειράς «Big Little Lies». Στα 43 της, το πρόσωπο της Reese Witherspoon δείχνει να έχει την ίδια φρεσκάδα με τότε.

Lady Gaga

Η ίδια σπιρτάδα που είχε στα 19 της, στο ξεκίνημα της μουσικής της καριέρας, η κορυφαία σύγχρονη ποπ σταρ αποτυπώνεται στο πρόσωπό της και ύστερα από 14 χρόνια μουσικών και κινηματογραφικών επιτυχιών. Η 33χρονη Lady Gaga συνεχίζει να κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό με αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ακόμη και όταν δεν φοράει μακιγιάζ.

Keanu Reeves

Ζωντανή απόδειξη ότι κάποιοι άνθρωποι δεν γερνούν, όσα χρόνια και αν περάσουν, θεωρείται ο κινηματογραφικός «Λίο» των ταινιών «Matrix». Ο 55χρονος Keanu Reeves έχει το ίδιο look με το 1989, όταν γύριζε την ταινία «Δεσμοί στοργής» και γινόταν ίνδαλμα των έφηβων κοριτσιών. Ακόμη και το στιλ των μαλλιών του είναι παρόμοιο.

Will Smith

Από την προβολή της σειράς που τον μετέτρεψε σε παγκόσμιο σταρ της μικρής οθόνης, το 1990, ο «πρίγκιπας του Μπελ Ερ» είδε μόνο τα μαλλιά του να γκριζάρουν. Στα 51 του, ο Will Smith παραμένει το ίδιο νεανικός με τότε και, στο μεσοδιάστημα, κατάφερε να γίνει επιτυχημένος σταρ του Χόλιγουντ, κερδίζοντας και Οσκαρ.

Johnny Depp

Παρά τα προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, το «κακό παιδί» του Χόλιγουντ, που υποστηρίζει ότι έχει αφήσει πίσω του τις καταχρήσεις, μοιάζει στα 56 του σαν την πιο ώριμη εκδοχή του εαυτού του στην ταινία του 1990 «Cry-Baby». Με λίγες ρυτίδες παραπάνω, ο Johnny Depp αποδεικνύει ότι ο χρόνος ήταν πολύ φιλικός μαζί του.

Brad Pitt

Μετά την πολυτάραχη ζωή και «όλα του γάμου δύσκολα» με την Ατζελίνα, ο Brad Pitt καλά κρατεί και διατηρεί το denim… στην μόδα.

Bruce Willis

Αν εξαιρέσουμε το μαλλί, ο χρόνος μοιάζει να μην πέρασε ποτέ πάνω από τον μοναδικό Bruce Willis ο οποίος και σήμερα φαίνεται «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει».

Δείτε επίσης: Δείτε 15 τρικ που θα κάνουν πιο εύκολη την ζωή των γυναικών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας