Οικογένεια μηνύει την Google Maps – Πατέρας σκοτώθηκε σε γκρεμισμένη γέφυρα από λάθος του GPS

Έπεσε με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πνιγεί

Must Read

Οικογένεια στις ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση εναντίον της Google για τον θάνατο του πατέρα έπειτα από λάθος οδηγίες του GPS. Ο 47χρονος Αμερικανός ακολουθούσε τις οδηγίες που δίνουν οι Χάρτες (Google Maps) όταν βρέθηκε μπροστά σε μια γέφυρα που κατέρρευσε 10 χρόνια πριν και δεν επισκευάστηκε ποτέ. Ο άτυχος πατἐρας έπεσε με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Το αυτοκίνητο έπεσε από αφύλακτη άκρη της γέφυρας, στην Βόρεια Καρολίνα, συνετρίβη 20 πόδια πιο κάτω και ο άτυχος άνδρας πνίγηκε, σύμφωνα με την μήνυση. Η οικογένειά του ζητά δικαίωση για τον άδικο χαμό του. “Τα κορίτσια μας ρωτούν πώς και γιατί πέθανε ο μπαμπάς τους, και δεν έχω λόγια που μπορούν να εξηγήσουν το γιατί. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι υπεύθυνοι για τις οδηγίες GPS και την γέφυρα θα μπορούσαν να είχαν ενεργήσει με τόσο λίγα σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή” αναφέρει η σύζυγος του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This