Απίστευτος διαχειριστής: Απαγορεύει σε ντελιβεράδες να χρησιμοποιούν το ασανσέρ!

Must Read

Viral για την… εξωφρενικότητά του έχει γίνει το μήνυμα ενός διαχειριστή πολυκατοικίας προς άπαντες τους ανθρώπους που μεταφέρουν φαγητό και καφέ στο σπίτι μας, τους γνωστούς σε όλους ντελιβεράδες.

Και ενώ οι εργαζόμενοι αυτοί έχουν ως κύριο καθήκον τη διευκόλυνση όλων των υπολοίπων, ο διαχειριστής της εν λόγω πολυκατοικίας αποφάσισε ότι πρέπει να τους δυσκολέψει τη ζωή…

Έτσι, με μήνυμά του στην είσοδο του κτηρίου, απαγορεύει στους «ντελίβερι» να παίρνουν το ασανσέρ! Κάτι που σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, όποιος μπαίνει να παραδώσει κάτι, θα κάνει και τη γυμναστική του ταυτόχρονα, ανεβαίνοντας με τα πόδια τις σκάλες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This