ΑΡΧΙΚΗVIRALΟ Μπέκαμ στην Ινδία: Μίλησε για τις διακρίσεις μεταξύ φύλων ως πρεσβευτής της Unicef

Ο Μπέκαμ στην Ινδία: Μίλησε για τις διακρίσεις μεταξύ φύλων ως πρεσβευτής της Unicef

Πόλος έλξης ο Άγγλος σταρ

Ο Μπέκαμ στην Ινδία…

Ενθουσιασμένος για την πρώτη επίσκεψή του στην ασιατική χώρα εμφανίστηκε ο δημοφιλής, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο άλλοτε σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ως πρεσβευτής της UNICEF, παρακολούθησε αγώνα κρίκετ των παιδιών και μίλησε μεταξύ άλλων για την ανάγκη να ξεπεραστούν οι διακρίσεις μεταξύ των φύλων.

Μεγάλη εντύπωση έκαναν στον Άγγλο οι μικροί εφευρέτες. «Παιδιά 14, 16, 19 χρονών όλα με απίστευτες εφευρέσεις που μπορούν να κάνουν την διαφορά για τον κόσμο», είπε κι ενώ είχε περικυκλωθεί από τα παιδιά για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Ο Μπέκαμ ενημερώθηκε και για τις δράσεις που βοηθούν τα κορίτσια στην Ινδία να παραμείνουν στο σχολείο, ενθαρρύνοντάς τα ώστε να αρνηθούν τον γάμο και την εργασία σε παιδική ηλικία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης