Απίστευτο! Ήχοι ερωτικής τανίας ακούγονταν την ώρα της κλήρωσης του Euro 2024

Ένας YouTuber εμφανίστηκε ως ο... δράστης της φάρσας

Must Read

Ένα απίθανο σκηνικό στην κλήρωση του Euro 2024, το απόγευμα του Σαββάτου, πάγωσε του παρισταμένους. Την ώρα που έβγαιναν τα ζευγάρια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων η υπόκρουση ήταν ερωτικές κραυγές!

Την έκπληξη διαδέχθηκε η αμηχανία, καθώς οι ήχοι σεξουαλικής συνεύρεσης συνέχιζαν να ακούγονται στην αίθουσα, ενώ άγνωστο είναι από πού προέρχονταν.

Δείτε το βίντεο

Αργότερα, ένας YouTuber εμφανίστηκε ως ο… δράστης της φάρσας με τις ερωτικές κραυγές. Ο Jarvo69, ο Daniel Jarvis όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοιες πλάκες, όπως μια σε αθλητική μετάδοαση του BBC.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Χ (πρώην Twitter) αναφέρει πως κατά την κλήρωση «είχα αφήσει το κινητό μου στην αίθουσα με πολλά… άτακτα βίντεο».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This