«Τρέχει» με αναπηρικό αμαξίδιο το αρκουδάκι που έμεινε ανάπηρο μετά από κατάγματα (video)

Must Read

Μετά από πολύμηνη θεραπεία και περίθαλψη στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου, ο Ούσκο, το μικρό αρκουδάκι που βρέθηκε με κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, είναι πλέον σε θέση να κινείται και να ζει κατά το δυνατόν φυσιολογικά, χάρη στον σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικού αμαξιδίου υποστήριξης.

Το αμαξίδιο που σχεδιάστηκε ειδικά γι αυτόν, του επιτρέπει τώρα να κινείται εύκολα, ανώδυνα και χωρίς να τραυματίζεται, και να μπορεί να ζει με την μικρότερη δυνατή ανθρώπινη παρέμβαση.

Ο Αρκτούρος κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρεθεί μια ιατρική λύση για τον σοβαρό τραυματισμό του, έγιναν πολλές επαφές με εξειδικευμένους γιατρούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δυστυχώς όμως όλοι συμφώνησαν ότι καμία επέμβαση δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει να περπατήσει ξανά.

Ο Ούσκο, λόγω του προβλήματός του, δεν θα μπορέσει να επανενταχθεί στη φύση, θα μπορέσει όμως να ζήσει με ασφάλεια σε ειδικά διαμορφωμένο, μη επισκέψιμο για το κοινό, χώρο στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου.

Δείτε επίσης: Όταν 18 άγρια ζώα ταυτίζονται με την ανθρώπινη φύση σε ξεκαρδιστικά «κλικ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This