Αρχική VIRAL Time: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς (video)

Time: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς (video)

0
Time: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς (video)

Η υπεύθυνη για την κινηματογραφική ύλη στο στο περιοδικό ΤΙΜΕ, Στέφανι Ζάκαρεκ παρουσίασε  μια προτεινόμενη δεκάδα για τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

«Κάθε χρόνο όλο και κάποιος συνάδελφος θα μου πει πως φέτος δεν ήταν καλή χρονιά για τις ταινίες. Και εγώ συνήθως απαντά πως ήταν μια σπουδαία χρονιά για τις ταινίες. Υπάρχουν πάντα έξοχα φιλμ, επειδή υπάρχουν ακόμη δημιουργοί που πιστεύουν ότι μπορούν να δώσουν το καλύτερο αυτού του μέσου», δήλωσε η κορυφαία κριτικός…

 Hustlers

Βασισμένο στο κομμάτι του New York Magazine με τίτλο The Hustlers at Scores ακολουθεί μία ομάδα από strippers που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το περιοδικό “έκλεψαν χρήματα από (κατά κύριο λόγο) πλούσιους, (συνήθως) αηδιαστικούς και (στο μυαλό τους) αξιοθρήνητους άντρες με σκοπό να περάσουν εκείνες καλά”. Ό,τι όμως κι αν αναφέρει η περίληψη της αληθινής ιστορίας είναι λίγο δύσκολο να μην δει με καλό μάτι κανείς αυτές τις γυναίκες, όταν μάλιστα δείχνουν έτοιμες για πάρτι μέχρι τελικής πτώσης.

A Beautiful Day in the Neighborhood

Η Sony Pictures ανακοίνωσε τον τίτλο για την ταινία πάνω στην ζωή του Mr. Rogers την οποία σκηνοθετεί η Marielle Heller (Can You Ever Forgive Me?), ορίζοντάς τον ως A Beautiful Day in the Neighborhood, με τον Tom Hanks να υποδύεται τον ομώνυμο κεντρικό ήρωα.

Dolemite Is My Name

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Έντι Μέρφι υποδύεται τον άνθρωπο-θρύλο Ρούντι Ρέι Μουρ, έναν πρωτοπόρο της κωμωδίας και της ραπ που διέψευσε τους επικριτές του με το ξεκαρδιστικό, τολμηρό και φαν του κουνγκ φου alter ego του, Dolemite, που αναδείχτηκε σε φαινόμενο για τη μαύρη κουλτούρα της δεκαετίας του ’70

Knives Out

Ο Christopher Plummer υποδύεται έναν συγγραφέα έργων μυστηρίου που πεθαίνει κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης με τη διευρυμένη οικογένειά του, ανάμεσα στα μέλη της οποίας βρίσκονται η κόρη του Linda (Jamie Lee Curtis), ο γιος του Walt (Michael Shannon) και ο εγγονός του Ransom, τον οποίο υποδύεται ο Chris Evans. Μετά το θάνατο του πατριάρχη της οικογένειας, ο ντετέκτιβ Benoit Blanc (Daniel Craig) μαζί με δυο ακόμα ντετέκτιβ (Lakeith Stanfield, Noah Segan) θα αρχίσουν να διερευνούν την υπόθεση και έτσι τα πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχο για όλους τους πρωταγωνιστές.

Δείτε επίσης: Οι 15 βλαβερές συνήθειες των γυναικών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία

Parasite

Ο μεγαλύτερος γιος μιας οικογένειας ανέργων γνωρίζεται με τους ευκατάστατους Παρκ και εισβάλλει στη ζωή τους με έναν απρόοπτο για όλους τρόπο. Η απολαυστική, πολιτική σάτιρα του Μπονγκ Τζουν Χο κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα του 72ου Φεστιβάλ Καννών.

Little Women

Το πέρασμα από την εφηβεία στην ενηλικίωση των τεσάρων θυγατέρων του Δρ. Μαρτς, στη Νέα Αγγλία του 1860. Διασκευή στην οθόνη του ομώνυμου μυθιστορήματος της Λουίζα Μέι Αλκοτ.

Marriage Story

Ένα παντρεμένο ζευγάρι σε διαδικασία διαζυγίου προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί του από το χωρισμό, την ώρα που η σχέση του καταρρέει.

Once Upon a Time…in Hollywood

Στο Λος Άντζελες του 1969 ο τηλεοπτικός σταρ Ρικ Ντάλτον και ο κασκαντέρ του Κλιφ Μπουθ προσπαθούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές της βιομηχανίας του θεάματος.

The Irishman

Τρόφιμος γηροκομείου πλέον, ο εκτελεστής της μαφίας Φρανκ Σίραν ανακαλεί την εποχή που ήταν το δεξί χέρι του αρχισυνδικαλιστή Τζίμι Χόφα.

Pain & Glory

Ένας σκηνοθέτης που έχει χάσει την έμπνευσή του ανακαλεί τις κρίσιμες επιλογές της ζωής του, ενώ αναζητά τον πρωταγωνιστή της μεγαλύτερης επιτυχίας του με τον οποίο έχουν να μιλήσουν χρόνια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας