Τόσο… απλά! Ευστόχησε σε σουτ και κέρδισε 100.000 δολάρια!

Χέρι αλφάδι

Must Read

Με σουτ που θα ζήλευε και ο… Λεμπρόν Τζέιμς, φίλος των Λέικερς ευστόχησε από το κέντρο του γηπέδου και πήρε έτσι απλά, μία δωροεπιταγή ύψους 100.000 δολαρίων!

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στους Ράπτορς και σε ένα από τα καθιερωμένα events που γίνονται στο NBA, ο φίλαθλος βρήκε διχτάκι με την μία και είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει για τα καλά! Οι προβολείς στράφηκαν όλοι πάνω του, κλέβοντας την δόξα από τους «διαστημικούς» άσους του παρκέ.

Μία στιγμή που σίγουρα θα την θυμάται σε όλη του την ζωή κι ενώ οι αγαπημένοι του «λιμνάνθρωποι» προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στην σεζόν. Οι Λέικερς βέβαια είναι η αγαπημένη ομάδα πολλών διασήμων, όπως πχ του Τζακ Νίκολσον, ο οποίος δεν χάνει ματς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This