Οδηγός μικρού ΙΧ χάνει τον έλεγχο και γκρεμίζει από γέφυρα ολόκληρο βυτιοφόρο! (video)

Must Read

Ένα απίστευτο σκηνικό με τραγική κατάληξη εξελίχθηκε σε γέφυρα του περιφερειακού αυτοκινητοδρόμου της Λιουμπλιάνα, στη Σλοβενία, όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος, ο οδηγός ενός παλιού Opel Corsa χάνει, ξαφνικά, τον έλεγχο του αυτοκινήτου του πάνω στη στροφή, με αποτέλεσμα να προσκρούσει περιστρεφόμενο πάνω σε βυτιοφόρο που κινούνταν στην πλαϊνή λωρίδα.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, το ογκώδες όχημα χτυπά με δύναμη στις προστατευτικές μπάρες και αρχίζει να ανατρέπεται, με το βάρος του φορτίου να το παρασύρει σε γκρεμό ύψους 40 μέτρων, χωρίς καν να προλάβει να αντιδράσει ο οδηγός του!

Ο τραγικός επίλογος ήταν ο 53χρονος οδηγός του βυτιοφόρου να χάσει τη ζωή του επιτόπου.

Δείτε το συγκλονιστικό τροχαίο στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This