Ο Τραμπ… έβγαλε στην αγορά (χρυσά γυαλιστερά) sneakers!

Ρώσος CEO πλήρωσε 9.000 ευρώ για ένα ζευγάρι

Must Read

Λάνσαρε χρυσά παπούτσια!

Την δική του σειρά sneakers εγκαινίασε ήδη ο Ντόναλντ Τραμπ, αψηφώντας με συνοπτικές διαδικασίες το πρόστιμο που του επέβαλε για αστική απάτη ένας δικαστής στη Νέα Υόρκη…

«Ήθελα να το κάνω εδώ και καιρό αυτό», είπε ο Τραμπ στα αποκαλυπτήρια των sneakers στην εκδήλωση Sneaker Con στη Φιλαδέλφεια. Το γεγονός προβάλλεται ως το μεγαλύτερο σόου sneaker στον κόσμο. Πολλοί από το πλήθος των συγκεντρωμένων τον γιούχαραν κι άλλοι τον επευφήμησαν, σύμφωνα με το Associated Press. Την ώρα που μιλούσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, υπήρχε μυρωδιά… από χασίς στην αίθουσα, κάτι που σχολιάστηκε.

Τα γυαλιστερά επίχρυσα ψηλά sneakers, με λεπτομέρεια της αστερόεσσας στο πίσω μέρος τους, πωλούνται ως Never Surrender High-Tops έναντι 399 δολαρίων σε μια νέα ιστοσελίδα, που πωλεί επίσης κολόνια και άρωμα Victory47 με το εμπορικό σήμα Trump, για 99 δολάρια.

Σε περίπτωση επανεκλογής του εξάλλου ο Τραμπ θα είναι ο 47ος (σημαδιακός προφανώς ο αριθμός… από το Victory47) πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο ιστότοπος λέει, πάντως, ότι δεν έχει καμία σχέση με την προεκλογική καμπάνια του όλο αυτό, αν και στελέχη της εκστρατείας του προώθησαν τον ιστότοπο σε διαδικτυακές αναρτήσεις.

Ρώσος CEO μάλιστα πλήρωσε 9.000 δολάρια για τα sneakers του Τραμπ με την υπογραφή του! Ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να αγοράσουν τα sneakers είναι λοιπόν ο Ρομάν Σαρφ, ιδρυτής της Luxury Bazaar, που πουλάει ρολόγια πολυτελείας. Ο Σαρφ πλήρωσε σε δημοπρασία στη Sneaker Con της Καλιφόρνια 9.000 δολάρια για ένα ζευγάρι Never Surrender High-Tops.

Σε βίντεο, ο Ρώσος CEO διακρίνεται να χαμογελά και να μιλά με άλλα άτομα δείχνοντάς τους τα χρυσά sneakers που απέκτησε. Τα μόλις 1.000 ζευγάρια super limited, που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από δύο ώρες.

Οι εκτιμήσεις του Newsweek λένε πως για να μπορέσει ο Τραμπ να αποπληρώσει το πρόστιμο των 355.000.000 δολαρίων, μόνο με τα κέρδη από τις πωλήσεις των sneakers, θα πρέπει να πουλήσει κάπου 889.725 ζευγάρια.

Υπάρχει βέβαια και μια φθηνότερη εκδοχή τους έναντι 199 δολαρίων, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπει να πουλήσει 1.783.920 ζευγάρια… Αν όμως συμπεριλάβει κανείς και τους τόκους που καλείται να πληρώσει, το συνολικό ποσό αγγίζει τα 450.000.000 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πουλήσει 1.127.820 ζευγάρια μποτάκια ή περίπου 2.261.307 ζευγάρια… από τα χαμηλά sneakers! Εμπορικό δαιμόνιο ο Τραμπ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This