Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Εμείς Καραπαπά, εκείνοι… την θεά!

Must Read

Η Τατιάνα Σαΐκοβιτς, η ξανθιά υπεύθυνη επικοινωνίας του Ερυθρού Αστέρα, τράβηξε πάνω της όλα τα φλας στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα Τετάρτη 11/12, ενόψει του… ερυθρόλευκου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Μόλις 25 ετών, και fan του Ερυθρού Αστέρα από παιδί, τότε που πήγαινε με τον αδερφό της στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις τους, η Σαΐκοβιτς έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών της πατρίδας της, καταφέρνοντας, στην πορεία, να συνδυάσει την αγάπη της για την ομάδα και το ποδόσφαιρο, γενικότερα, με τη δουλειά της.

Και στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, ενόψει του αποψινού πολύ σημαντικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, ο οποίος θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η εκθαμβωτική υπεύθυνη επικοινωνίας τους μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Απολαύστε την σε… δράση:

ΤατιΑνα ΣαΙκοβιτς ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤατιΑνα ΣαΙκοβιτς ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤατιΑνα ΣαΙκοβιτς ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤατιΑνα ΣαΙκοβιτς ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤατιΑνα ΣαΙκοβιτς ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤατιΑνα ΣαΙκοβιτς ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤατιΑνα ΣαΙκοβιτς ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This