Το (viral) ελάφι σκοράρει, ο Μανωλάς πανηγυρίζει και η Ρόμα το… τερματίζει! (video)

Must Read

Ακόμη κι αν δεν θεωρείτε τους εαυτούς σας fans της «στρογγυλής θεάς», το ακόλουθο βίντεο σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε… μέχρι δακρύων!  

Πρόκειται για ανάρτηση του διαχειριστή του αγγλικού προφίλ της Ρόμα, της δημοφιλούς ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας, στο Twitter, η οποία αποτελεί απάντηση σε πρόκληση να «ντυθεί» το viral βίντεο με το… ποδοσφαιρόφιλο ελάφι, με την απίθανη περιγραφή του Άγγλου σπορτσκάστερ Πίτερ Ντρούρι στο γκολ του Μανωλά κατά της Μπαρτσελόνα, το 2018 για το Champions League.

Αποτέλεσμα;

Δείτε επίσης: Εισβολή ελεφάντων «πάγωσε» τουρίστες που έπαιρναν το πρωινό τους (video)

Από το μεσημέρι του Σαββάτου 14/12 το γύρο του κόσμου διαδικτυακά κάνει η… βελτιωμένη βερσιόν του βίντεο με το ελάφι που σπρώχνει με τα κέρατά του μια μπάλα σε μια μικρή εστία, πανηγυρίζοντας, κατόπιν, σαν να έχει πλήρη επίγνωση του «κατορθώματός» του, καθώς πλέον ακούγεται ως «χαλί» η τρομερή περιγραφή του Ντρούρι από το υπέροχο γκολ του διεθνή Έλληνα άσου της Ρόμα!

Δείτε εδώ την… αυθεντική βερσιόν της γκολάρας του Μανωλά:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This