Κυριακή 16/5/2021

Η βόμβα που σκόρπισε τον τρόμο σε πτήση, αποδείχθηκε… κουραμπιές! (video)

Γυναίκα προκάλεσε πανικό σε πτήση από την Κωνσταντινούπολη προς τα Κατεχόμενα, όταν άρχισε να φωνάζει πως είναι μέλος της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν και ότι έβαλε βόμβα στο αεροπλάνο! 

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, η Νιγκάρ Ντ., η οποία την Τετάρτη 18/12 είχε επιβιβαστεί σε πτήση της ιδιωτικής εταιρείας «Πήγασος», από το αεροδρόμιο «Σαμπίκα Γκιουκχέν» της Κωνσταντινούπολης προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στα Κατεχόμενα, με σκοπό να επισκεφθεί το γιο της που ζει εκεί, προκάλεσε αναστάτωση στους συνεπιβάτες της, τη στιγμή που το αεροσκάφος τροχοδρομούσε για την απογείωση.

Ο λόγος, σύμφωνα, με την ίδια, η οποία συνελήφθη κατόπιν επέμβασης της ειδικής ομάδας της τουρκικής αστυνομίας που κλήθηκε από το προσωπικό της πτήσης, ήταν ένας… κουραμπιές!

Η Νιγκάρ τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία του αδικήματος της κατάληψης αεροπορικού μεταφορικού μέσου και, στην κατάθεσή της, είπε ότι όταν ήταν συγχυσμένη, καθώς, ήθελε να προσευχηθεί στον ειδικό χώρο προσευχής που υπάρχει στο αεροδρόμιο, αλλά μια γυναίκα της έκανε παρατήρηση γιατί φορούσε παντελόνι και την ανάγκασε να βάλει άλλα ρούχα.

Και συνεχίζοντας, παραδέχτηκε πως «Ήμουν πιεσμένη, συγχυσμένη όταν ανέβηκα. Πήγα στη θέση μου κάθισα και έβαλα την ζώνη. Δεν ήμουν στα καλά μου. Όταν οι επιβάτες πίσω μου άρχισαν να με παρενοχλούν, είπα ότι έχω βόμβα. Κάτι πρέπει να είχε ο κουραμπιές που έφαγα»!

Φυσικά, το εν λόγω συμβάν, χάρη σε βίντεο που τράβηξαν επιβάτες εντός του αεροσκάφους, έγινε viral:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ