Πύρινο δαιμονικό πρόσωπο φοβίζει τους κατοίκους της Αυστραλίας

Must Read

Το γύρο του Διαδικτύου και των social media κάνει φωτογραφία από τις ολέθριες πυρκαγιές στην Αυστραλία, με τις φλόγες σε συγκεκριμένο σημείο του ουρανού να σχηματίζουν ένα δαιμονικό πρόσωπο!

Μάλιστα, η Τερέζα δεν είναι η μοναδική που αναρωτιέται αν είδε το πρόσωπο του διαβόλου στον πύρινο ουρανό. Και ο κτηνοτρόφος, Κρεγκ Κάλβερτ, που πέρασε 13 ώρες να μάχεται τη φωτιά μαζί με τον πατέρα του, προκειμένου να σώσουν το σπίτι τους στην περιοχή της Βιρτζίνια, φέρεται επίσης να είδε τον δαίμονα στη φωτογραφία, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο 7News.

«Δεν ασχολούμαι με τα μεταφυσικά», είπε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη σκέψη του, «αλλά υπάρχει ένα μεγάλο δαιμονικό πρόσωπο ακριβώς μέσα στη φωτιά», είπε ο κτηνοτρόφος.

https://twitter.com/McClaneJohn2/status/1213241590359048192?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1213241590359048192&ref_url=https%3A%2F%2Fsputniknews.gr%2Fkosmos%2F202001045817735-eidan-to-prosopo-tou-diavolou-na-shimatizetai-stis-foties-stin-australia-binteo%2F

Μετά από 500.000.000 είδη πτηνών και ζώων που εκτιμάται ότι έχουν αφανιστεί, έπειτα από 1200 καμμένα σπίτια και 14 εκατ. εκτάρια γης, οι αρχές της Αυστραλίας ζήτησαν μαζικές εκκενώσεις περίπου 100.000 ανθρώπων στη Βικτόρια και τη Νέα Νότια Ουαλία, υπό το φόβο ότι οι πυρκαγιές θα βγουν εκτός ελέγχου σήμερα και αύριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This