Χειρουργός σωριάζεται κατάκοπος στο έδαφος, σπάζοντας τα δόντια του! (video)

Must Read

Χειρουργός σε νοσοκομείο της Κίνας καταρρέει δις από εξάντληση και τραυματίζεται, μετά από δύο εβδομάδες με συνεχόμενα χειρουργεία!

Το περιστατικό έλαβε χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε νοσοκομείο της επαρχίας Dazhu της Κίνας, και, όπως μπορούμε να δούμε από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, ο επικεφαλής χειρουργός του νοσοκομείου μπαίνει στο ασανσέρ ολοφάνερα κατάκοπος.

Και, λίγο πριν φτάσει στο επίπεδο του γκαράζ, για να πάρει το αυτοκίνητό του και να πάει επιτέλους σπίτι του να ξεκουραστεί, καταρρέει!

Μετά από λίγα λεπτά, φανερά ζαλισμένος από την πτώση, σηκώνεται, αλλά μόλις και μετά βίας καταφέρνει να σταθεί στα πόδια του. Ως αποτέλεσμα, ενώ τον βλέπουμε από άλλη κάμερα να βαδίζει στο γκαράζ, καταρρέει για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να… σπάσει και δύο δόντια από το πέσιμο!

Δείτε επίσης: Aδέσποτος σκύλος γαβγίζει σε οδηγούς που παραβιάζουν την πεζοδιάβαση και συνοδεύει παιδιά (video)

Όπως είπε ο ίδιος αργότερα, δεν θυμόταν τίποτα από όσα συνέβησαν και έπρεπε να δει τα πλάνα από τις κάμερες για να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έπαθε.

Δείτε τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα, όπως τα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This