Σκύλος προλαβαίνει γυναίκα που παθαίνει κρίση πανικού και την ηρεμεί (video)

Must Read

Μπορεί ένας σκύλος να ανακουφίσει όλα τα άσχημα συναισθήματα της κρίσης πανικού; Κι όμως μπορεί.

Το βίντεο που προκαλεί συγκίνηση αποτυπώνει τη στιγμή που μια γυναίκα ξεκινάει να βυθίζεται στην άβολη κατάσταση της κρίσης πανικού, όπου μια σειρά συμπτωμάτων που ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο, δημιουργούν συνθήκες τρόμου στο άτομο που την βιώνει. Ο σκύλος βοηθείας που είναι εκπαιδευμένος, αντιλαμβάνεται την εναλλαγή συναισθημάτων της νεαρής γυναίκας και προσπαθεί να την ηρεμήσει αγγίξει, να την χαϊδέψει, και να την αγκαλιάσει. 

Τα συμπτώματα της κρίσης πανικού

Μερικά από τα βασικότερα συμπτώματα της κρίσης πανικού είναι τα εξής: αίσθημα επικείμενης καταστροφής ή κινδύνου, φόβος για την απώλεια ελέγχου ή το θάνατο, ταχυπαλμία, δυνατοί καρδιακοί παλμοί, εφίδρωση, τρέμουλο, δύσπνοια, σφίξιμο στο στήθος, γρήγορες ανάσες (υπεραερισμός), ρίγη, εξάψεις, ναυτία, κράμπες στην κοιλιακή χώρα, πόνος στο στήθος, πονοκέφαλος, ζαλάδα και τάσεις λιποθυμίας, κόμπος στο λαιμό και δυσκολία κατάποσης.

Είναι διαπιστωμένο ότι οι σκύλοι συνοδείας/βοηθείας που εκπαιδεύονται στο να βοηθούν τα αφεντικά τους, προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους ανθρώπους που τα υιοθετούν και ως πιστοί φύλακες, βρίσκονται στο πλευρό τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές. 

Δείτε επίσης: Τα πιο ανεξήγητα περιστατικά που έχουν συμβεί στα ΜΜΜ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This