Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Σκύλος προλαβαίνει γυναίκα που παθαίνει κρίση πανικού και την ηρεμεί (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μπορεί ένας σκύλος να ανακουφίσει όλα τα άσχημα συναισθήματα της κρίσης πανικού; Κι όμως μπορεί.

Το βίντεο που προκαλεί συγκίνηση αποτυπώνει τη στιγμή που μια γυναίκα ξεκινάει να βυθίζεται στην άβολη κατάσταση της κρίσης πανικού, όπου μια σειρά συμπτωμάτων που ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο, δημιουργούν συνθήκες τρόμου στο άτομο που την βιώνει. Ο σκύλος βοηθείας που είναι εκπαιδευμένος, αντιλαμβάνεται την εναλλαγή συναισθημάτων της νεαρής γυναίκας και προσπαθεί να την ηρεμήσει αγγίξει, να την χαϊδέψει, και να την αγκαλιάσει. 

Τα συμπτώματα της κρίσης πανικού

Μερικά από τα βασικότερα συμπτώματα της κρίσης πανικού είναι τα εξής: αίσθημα επικείμενης καταστροφής ή κινδύνου, φόβος για την απώλεια ελέγχου ή το θάνατο, ταχυπαλμία, δυνατοί καρδιακοί παλμοί, εφίδρωση, τρέμουλο, δύσπνοια, σφίξιμο στο στήθος, γρήγορες ανάσες (υπεραερισμός), ρίγη, εξάψεις, ναυτία, κράμπες στην κοιλιακή χώρα, πόνος στο στήθος, πονοκέφαλος, ζαλάδα και τάσεις λιποθυμίας, κόμπος στο λαιμό και δυσκολία κατάποσης.

Είναι διαπιστωμένο ότι οι σκύλοι συνοδείας/βοηθείας που εκπαιδεύονται στο να βοηθούν τα αφεντικά τους, προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους ανθρώπους που τα υιοθετούν και ως πιστοί φύλακες, βρίσκονται στο πλευρό τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές. 

Δείτε επίσης: Τα πιο ανεξήγητα περιστατικά που έχουν συμβεί στα ΜΜΜ

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ