Σάλος στην Αυστραλία με άνεργη που ξυπνάει στις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ στον άντρα της 

Must Read

Θυελλώδεις αντιδράσεις από γυναίκες προκάλεσε στο facebook άνεργη μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Αυστραλία, η οποία δήλωσε σε σελίδα αφιερωμένη στις μητέρες ότι ξυπνάει από τις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ και πρωινό στον άντρα της.

«Δεν πέφτω ποτέ για ύπνο, αν δεν ετοιμάσω το φαγητό και τα ρούχα των παιδιών μου και του άντρα μου για την επόμενη μέρα» ανέφερε η Brooke Smith από το Brisbane, περιγράφοντας το καθημερινό πρόγραμμά της.

Η Brooke Smith

Πρόσθεσε δε: «Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές πέφτω για ύπνο στις 9 το βράδυ και άλλες φορές τα μεσάνυχτα. Σηκώνομαι κάθε μέρα, όμως, πολύ νωρίς, στις 4.30 το πρωί, για να φτιάξω πρωινό και καφέ στον σύζυγό μου, αλλά και για να έχω χρόνο να πιω και εγώ έναν ζεστό καφέ και να φτιάξω τα μαλλιά μου».

Οργισμένα αντέδρασε πλήθος γυναικών. «Η μαμά μου έκανε το ίδιο για τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε το 1929 και η μαμά μου το 1931. Σήμερα έχουμε 2020. Ο σύζυγός μου πλένει τα ρούχα του. Τα παιδιά μου φτιάχνουν το πρωινό τους» έγραψε μια γυναίκα. Άλλη σχολίασε: «Εχω έναν άντρα που δουλεύει πολλές ώρες και ταυτόχρονα καθαρίζει, μαγειρεύει και φροντίζει το παιδί μας».

Η Brooke Smith τούς απάντησε ότι ο άντρας της «εργάζεται σκληρά στον ήλιο όλη την ημέρα και δεν πρέπει να έρχεται στο σπίτι και να μαγειρεύει ή να καθαρίζει».

Δείτε επίσης: Μια γυναίκα αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από μια φωτογραφία στα social media

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This