Πώς να φτιάξετε μόνοι σας μάσκα σε λίγα λεπτά, με υλικά που έχετε στο σπίτι (video)

Must Read

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για υποχρεωτική μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σε καταστήματα και κομμωτήρια, στο πλαίσιο του μεταβατικού σταδίου για ένταξη στην κανονικότητα, πολλοί χρήστες του διαδικτύου αναζητούν πώς να φτιάξουν μόνοι τους μάσκες.

Συγκεντρώσαμε μερικά βίντεο σύμφωνα με τα οποία μπορείτε με πολύ απλούς τρόπους να ράψετε την δική σας μάσκα με κάποιο ύφασμα που έχετε στο σπίτι σας, ή ακόμα και να φτιάξετε μία μάσκα «έκτακτης ανάγκης» με χαρτί κουζίνας :

Εδώ μια πολύ ωραία επαγγελματική πρόταση για προστατευτική μάσκα:

Η South China Morning Post είχε από τον περασμένο Φεβρουάριο δημοσιεύσει βίντεο με αυτοσχέδιες μάσκες από απλά υλικά, όπως χαρτί κουζίνας, χαρτομάντηλα, λαστιχάκια, τρυπητήρι χαρτιού, κλιπ, χαρτοταινία μήκους 5 εκατοστών, ψαλίδι, σύρμα, ένα ζευγάρι γυαλιά, ένα πλαστικό φάκελο.

https://www.youtube.com/watch?v=tPx1yqvJgf4

Εδώ μια άλλη πρόταση με χαρτί υγείας και λαστιχάκια :

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This