Nanoscope: Η πρωτοποριακή τεχνική που βοηθά στην αποκατάσταση των παθήσεων στις αρθρώσεις, τώρα και στη Θεσσαλονίκη!

Must Read

Πρωτοποριακές νανοαρθροσκοπήσεις στη Θεσσαλονίκη δίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, τόσο σε διαγνωστικό όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο, όσον αφορά τις παθήσεις των αρθρώσεων.

Πρόκειται για μια διαδερμική τεχνική, ταχύτατης αποκατάστασης, που μπορεί να εφαρμοστεί για παθήσεις με μεγάλες αρθρώσεις του γόνατος, αλλά και σε μικρότερες, όπως η ποδοκνημική και ο αγκώνας.

Η νανοαρθροσκόπηση ενδείκνυται κυρίως για αθλητές, με σκοπό να επιτευχθεί γρήγορη, ανώδυνη και άριστη αποκατάσταση.

Εκτός αυτού, αποτελεί ιδανικό εργαλείο για άτομα με στενές αρθρώσεις, ώστε να αποφευχθούν οι βλάβες χόνδρων και συνδέσμων από τους ιατρικούς χειρισμούς, καθώς και για παιδιά και εφήβους. Επιπλέον, ως ένα εργαλείο που είναι διαγνωστικό και χειρουργικό συνάμα, απευθύνεται ειδικά και σε ασθενείς που δεν μπορούν να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία επειδή έχουν στο σώμα τους βηματοδότη ή άλλου είδους υλικά που μαγνητίζονται.

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Η δυνατότητα αυτή δίνεται στις παραπάνω ομάδες πολιτών στην Α’ Ορθοπεδική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, με το μοναδικό σύστημα nanoscope του οίκου Arthrex στη χώρα μας!

Σε δηλώσεις του επί του θέματος, ο ορθοπεδικός χειρουργός Κωνσταντίνος Δημητρακάς τόνισε: «Το νανοαρθροσκόπιο έχει σύστημα κάμερας εύκαμπτης οπτικής διαμέτρου μόλις 1,9 χιλιοστών με εύρος οπτικού πεδίου 120 μοίρες, καθώς και νανοεργαλεία διαμέτρου 2 χιλιοστών. Η κάμερα και τα εργαλεία εισάγονται διαδερμικά στην άρθρωση, σαν βελόνα. Επιπλέον, το μικρό μέγεθος των νανοεργαλείων μειώνει δραστικά τον κίνδυνο ιατρογενών βλαβών από τον χειρισμό εργαλείων, ενώ σε συνδυασμό με το πολύ μεγάλο οπτικό πεδίο μάς επιτρέπει με ευκολία να φθάνουμε σε σημεία των αρθρώσεων που πριν ήταν δυσπρόσιτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This