Σάββατο 19/6/2021

Αιδοιοπλαστική – Η άμεση λύση στην χαλάρωση κόλπου και μήτρας

Για την επίτευξη ενός ισορροπημένου γυναικείου οργανισμού είναι απαραίτητη και η ισορροπία στον γυναικείο κόλπο και εν γένει στο ουροποιητικό και γεννητικό σύστημα που παίζει ενεργό ρόλο τόσο στην σεξουαλική συνεύρεση όσο και στην γέννα.

Μία γρήγορη ανατομία

Ο κόλπος προστατεύεται από το μυϊκό σύστημα της γύρω περιοχής, όπου έτσι εξασφαλίζεται τόσο η εγκράτεια της ούρησης, όσο και η διείσδυση στην σεξουαλική λειτουργία.

Δυστυχώς η πάροδος του χρόνου προκαλεί μία φυσική χαλάρωση των γυναικείων ιστών, ειδικά αν η γυναίκα έχει γεννήσει μία ή περισσότερες φορές. Η πρόπτωση κόλπου & μήτρας είναι μία από τις άμεσες συνέπειες, που προκύπτει από την ελλιπή στήριξη στα όργανα.

Εκτός από τους τοκετούς, στα βασικά αίτια υπάρχει και η κληρονομικότητα, με αδύναμες στηρικτικές δομές. Η πρόπτωση του κόλπου δεν δίνει τα ίδια συμπτώματα σε όλες τις γυναίκες, αλλά διαφορετικά.

Πως εμφανίζεται η κολπική πρόπτωση

Πρόσθια κολπική χαλάρωση: Αφορά κυρίως την μετατόπιση της ουροδόχου κύστης από την φυσιολογική της θέση.

Πτώση τραχήλου: Αφορά την χαλάρωση πολύ βαθιά στον τράχηλο.

Οπίσθια χαλάρωση: Αφορά την εμφάνιση εντεροκήλης, με συμπτώματα που αφορούν κυρίως το έντερο.

Η αιδοιοπλαστική – πλαστική αιδοίου φαίνεται ότι είναι πολύ βοηθητική σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού προσφέρει άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος όχι μόνο σε γυναίκες μετά από τοκετούς αλλά και σε παχύσαρκες ή σε αυτές που καταπονούν αρκετά τους ιστούς της περιοχής.

Άλλες περιπτώσεις που η αιδοιοπλαστική είναι μονόδρομος:

  • Όταν εξέχουν πολύ τα χείλη του αιδοίου και υπάρχει πόνος κατά την επαφή. Επίσης έκδηλο είναι και το σύμπτωμα της τριβής και της έντονης ενόχλησης στην γυμναστική ή το ποδήλατο
  • Όταν υπάρχει ντροπή για την εμφάνισή τους και δεν απολαμβάνουν όσο θα ήθελαν τη σεξουαλική επαφή. Επίσης μπορεί να έχει χαθεί η αυτοπεποίθηση και όταν η περιοχή εξέχει αντιαισθητικά, φορώντας ένα κολάν ή μαγιό.

Κλείστε ραντεβού για άμεση λύση στην πρόπτωση μήτρας ή κόλπου και στην κολπική χαλάρωση μέσω της ιστοσελίδας lvriathens.com.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ