Συνδέονται οι αυτοκτονίες με τις αμβλώσεις;

Must Read

Η άποψη ότι η άμβλωση οδηγεί σε αυτοκτονικό ιδεασμό καταρρίπτεται, έπειτα από έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «The Lancet Psychology».

«Δεν σχετίζεται με τον σχεδιασμό ή ακόμη και απόπειρα αυτοκτονίας» τόνισε η επικεφαλής ερευνήτρια Τζούλια Ρ. Στάινμπεργκ από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Η έρευνα βασίστηκε σε δεδομένα από 520.000 γυναίκες από τη Δανία.

Τα προϋπάρχοντα προβλήματα ψυχικής υγείας συνιστούν τον σημαντικότερο παράγοντα κινδύνου για να επιχειρήσει μια γυναίκα να δώσει τέλος στη ζωή της. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι μεταξύ των γυναικών που υποβλήθηκαν σε άμβλωση στο πρώτο τρίμηνο κύησης, οι 8-9 στις 1.000 είχαν κάνει μία αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας πριν από την έκτρωση και οι 8-6 στις 1.000 προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν τον πρώτο χρόνο μετά.

Δείτε επίσης: Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με 10 τροφές που καθημερινά τρως!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This