Το στρες χτυπάει «κόκκινο» με το που ξυπνάμε

Must Read

Το στρες χτυπάει «κόκκινο» με το… καλημέρα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα νέας έρευνας που προσδιόρισε την ώρα της ημέρας με το μεγαλύτερο άγχος.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Το 51% από τους 2.000 ενήλικες που συμμετείχαν σε έρευνα της OnePoll δήλωσε ότι έχουν το μεγαλύτερο στρες με το που ξυπνάει το πρωί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline. Αυτό που τους αγχώνει περισσότερο είναι η σκέψη ότι πρέπει να προετοιμαστούν για τη δουλειά. Το στρες γίνεται ακόμα χειρότερο για τους ενήλικες που πρέπει να ετοιμάσουν παράλληλα τα παιδιά τους για το σχολείο.

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν ότι κατά μέσο όρο χάνουν 20 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα από αναπάντεχα που μπορεί να συμβούν κατά την πρωινή προετοιμασία. Αυτό στέλνει στα ύψη το άγχος τους, καθώς έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι πρέπει να είναι εγκαίρως στη δουλειά.

Πάντως, οι ειδικοί έσπευσαν να δώσουν πρακτικές συμβουλές για να μειωθεί το άγχος από τα πρωινά απρόοπτα, συμβουλεύοντας να προετοιμάζει κανείς από το προηγούμενο βράδυ τα ρούχα του ίδιου και των παιδιών, αλλά και το πακετάρισμα του κολατσιού. Συστήνουν δε να αποφεύγεται η χρήση κινητών και τάμπλετ το πρωί. Αυτό διότι παρατηρήθηκε πως πολλοί από τους 2.000 ενήλικες έχαναν αρκετό χρόνο το πρωί για να επισκεφτούν τους λογαριασμούς τους στα social media και άλλες εφαρμογές, με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτός χρόνου και να τρέχουν και να μη φτάνουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This