ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΛιβανός για Προανακριτική: Ανεύθυνη η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ

Λιβανός για Προανακριτική: Ανεύθυνη η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ

«Άδικη και ανυπόστατη η εμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Σπήλιου Λιβανού στην είδηση πως το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε σήμερα την πρότασή του για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής κατά του ιδίου και της πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινής Αραμπατζή, με τον πρώην ΥΠΑΑΤ να βγάζει σχετική ανακοίνωση – απάντηση, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «η μικροπολιτική σκοπιμότητα υπερισχύει της αλήθειας».

«Πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής εναντίον μου. Παρότι εγώ ήμουν αυτός που ανέδειξε το διαχρονικό σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ το 2021. Παρότι εγώ ήμουν αυτός που αγωνίστηκε να το περιορίσει. Αλλά δυστυχώς για το σημερινό ΠΑΣΟΚ, η μικροπολιτική σκοπιμότητα υπερισχύει της αλήθειας. Όσοι έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, γνωρίζουν πόσο άδικη και ανυπόστατη είναι η εμπλοκή του ονόματός μου σε αυτή», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Είμαι βέβαιος ότι οι πληροφορίες που θα παράσχω στη Βουλή και στην Ελληνική κοινωνία, θα ανατρέψουν αυτή την ανεύθυνη πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ», προσθέτει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης