Σήμερα Δευτέρα (8/6), στις 12:00, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κοιμητήριο Παπάγου η εξόδιος ακολουθία του πρώην υπουργού, Γιώργου Σουφλιά, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 85 χρόνων την περασμένη Παρασκευή.
Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν δωρεές στη μνήμη του στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ο Γιώργος Σουφλιάς υπηρέτησε ως κορυφαίος υπουργός σε κομβικά χαρτοφυλάκια, ενώ υπήρξε δύο φορές διεκδικητής της αρχηγίας του κόμματος: το 1996 απέναντι στον Μιλτιάδη Έβερτ και το 1997 απέναντι στον Κώστα Καραμανλή.
Δείτε επίσης:
Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς – Η διαδρομή του ιστορικού στελέχους της ΝΔ







