Όλος ο καλός ο κόσμος στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Σάλλα

To βιβλίο του με τίτλο «Τι Πήγε Λάθος στην Ελλάδα και τι Θα Μπορούσε να Διορθωθεί» παρουσιάζει απόψε στην Εθνική Πινακοθήκη ο γνωστός επιχειρηματίας Μιχάλης Σάλλας, πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.

Στην εκδήλωση παρίστανται οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Καραμανλής κάθεται στην πρώτη σειρά, μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ ο κ. Σαμαράς κάθεται στην άλλη πτέρυγα παρέα με την σύζυγό του, Γεωργία, και τον μητροπολίτη Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας, Γαβριήλ.

Στην ίδια σειρά βρίσκονται οι νυν και πρώην υπουργοί Νίκος Δένδιας, Άδωνις Γεωργιάδης, Όλγα Γεροβασίλη, Προκόπης Παυλόπουλος, Γιάννης Πλακιωτάκης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στην εκδήλωση παρίστανται, επίσης, πολλοί ακόμη βουλευτές και πρώην υπουργοί από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως η υπουργός Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο υπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, αλλά και ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Γκίκας Χαρδουβέλης, η Μαριάννα Λάτση, ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, κ.ά.

Στα «πηγαδάκια» ξεχωρίζουν οι συνομιλίες του Αντώνη Σαμαρά με τον Προκόπη Παυλόπουλο και του Νίκου Δένδια με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αξιότιμοι κύριοι του Newsbreak
    Λίγες ημέρες πριν τις πρώτες εκλογές του 2023, ο κύριος Μάξιμος ανέβασε στη στήλη του τη φράση “Σάββατο βράδυ θα βγει η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος: ΝΔ 40 ΣΥΡΙΖΑ 20”. Ποια ακριβώς ήταν η σημασία αυτής της φράσης, δεδομένου και του ότι τα αποτελέσματα εκείνης της αναμέτρησης ήταν ακριβώς αυτά, ούτε πόντο παραπάνω, ούτε πόντο παρακάτω; Πώς είναι δυνατόν μια πρόβλεψη να είναι τόσο ακριβής; Και πώς εξηγείται η εμμέσως φιλοκυβερνητική και σφόδρα εναντίον του Τσίπρα στροφή του Newsbreak εδώ και περίπου έναν χρόνο; Ευχαριστώ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης