Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στο Τέξας η δολοφονία μιας 32χρονης μητέρας πέντε παιδιών, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στη μέση του δρόμου από δύο αδερφές και μία ακόμη γυναίκα.
Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Ντελ Ρίο, κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, με τις Αρχές να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τριών γυναικών, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο φονικό.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι οι αδερφές Αμάγια Κούκι Ντίαζ, 19 ετών, και Κίτι Μία Ντίαζ, 21 ετών, καθώς και η 21χρονη φίλη τους Κιάντρα Ρενέ Φαζ.
Two young Texas sisters and their friend were arrested after brutally hacking a mother of five to death. A 32-year-old mother in broad daylight on a busy street in Del Rio, Texas.
Kitty Mia Diaz (21), Amaya ‘Cookie’ Diaz (19), and Kyandra Renee Faz (21) are charged with murder.… pic.twitter.com/ObsX9CVINw
— Desiree (@DesireeAmerica4) June 28, 2026
Η αντίδραση στη σύλληψη προκάλεσε αντιδράσεις
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης των δύο αδερφών, καθώς σύμφωνα με το υλικό που κυκλοφόρησε, η μία εμφανίζεται να χαμογελά ενώ βρίσκεται με χειροπέδες, ενώ η δεύτερη φέρεται να αντιδρά στις κάμερες φωνάζοντας να σταματήσουν να την καταγράφουν.
Η εικόνα αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς η υπόθεση αφορά τη δολοφονία μιας γυναίκας που άφησε πίσω της πέντε παιδιά.
Η επίθεση και η προσπάθεια της 32χρονης να σωθεί
Φίλη του θύματος ανέφερε ότι η Καρολάιν «Κάρο» Πένια προσπάθησε να υπερασπιστεί τη ζωή της κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Όπως περιέγραψε, η 32χρονη βρέθηκε περικυκλωμένη από τις τρεις γυναίκες, ενώ σε φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί στα social media πριν διαγραφεί, φαινόταν να έχει αίματα στα ρούχα της.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πριν από την επίθεση δεν είχε προηγηθεί κάποια εμφανής αντιπαράθεση ανάμεσα στη μητέρα και στις τρεις γυναίκες.
Πέντε παιδιά έμειναν πίσω
Η 32χρονη ήταν μητέρα πέντε παιδιών, ηλικίας από 3 έως 17 ετών, ενώ δύο από αυτά αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με φίλους της οικογένειας, προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι μία από τις συλληφθείσες είναι επίσης μητέρα.
«Γιατί μια μητέρα να το κάνει αυτό σε μια άλλη μητέρα;», ανέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον της 32χρονης, εκφράζοντας την οδύνη τους για την τραγική κατάληξη της υπόθεσης.
Οι τρεις κατηγορούμενες παραμένουν αντιμέτωπες με σοβαρές κατηγορίες, ενώ η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες της δολοφονίας.
Δείτε επίσης:
- Έκρηξη στο Μονακό: Τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους Ουκρανός ολιγάρχης – Έρευνα για επίθεση
- Βενεζουέλα: Δίχως τέλος η τραγωδία – Ξεπέρασαν τους 1.700 οι νεκροί από τον φονικό διπλό σεισμό







