Μείζον θέμα με τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη

Must Read

Στην υποκλοπή της συνομιλίας με τον τέως υπουργό Νίκο Παππά, ο υπόδικος επιχειρηματίας Μιωνή έχει μία εξωφρενική αναφορά – ισχυρισμό που αφορά τον τέως διοικητή της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών, κύριο Γιάννη Ρουμπάτη. Μία αναφορά που ο τέως διοικητής της ΕΥΠ δεν έχει βγει ακόμα να διαψεύσει.

 

Ο υπόδικος επιχειρηματίας ισχυρίζεται – μιλώντας με τον υπουργό Νίκο Παππά – ότι ο Γιάννης Ρουμπάτης του είχε πει πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι αντισημίτης! Εδώ προκύπτουν δύο πολύ σοβαρά θέματα. Πως είναι δυνατόν ο πρώην διοικητής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών να έχει συναντήσεις και συνομιλίες με έναν υπόδικο, τον οποίον μάλιστα τον έψαχνε το FBI! Και ο οποίος ζητούσε επιτακτικά να μάθει τα στοιχεία των πρακτόρων του FBI που τον διερευνούσαν!

 

Όπως επίσης, πως είναι δυνατόν ο πρώην διοικητής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών να εκτοξεύει τέτοιες συκοφαντίες, εθνικά επιζήμιες μάλιστα, κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, χαρακτηρίζοντας στον ως αντισημίτη;

 

Επαναλαμβάνουμε, θεωρούμε αυτούς τους ισχυρισμούς παρανοϊκούς και δεν τους υιοθετούμε. Οφείλει όμως να βγει και να τους διαψεύσει επισήμως ο ίδιος ο κύριος Ρουμπάτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This