Κέιτ Mίντλετον – Μέγκαν Μαρκλ, πιο αγαπημένες από ποτέ!

Must Read

Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αντίστοιχα, έχουν πλέον ένα κοινό στοιχείο που της έχει φέρει πολύ κοντά: και οι δύο μοιράζονται τη χαρά της μητρότητας, με αποτέλεσμα να είναι πιο χαλαρές και να έχουν πολύ καλύτερη σχέση μεταξύ τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει πηγή στο αμερικανικό περιοδικό «People», το γεγονός ότι η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μετακόμισαν από το Kensington Palace βοήθησε όλους να έρθουν πιο κοντά ως οικογένεια, αλλά και να έχει ο καθένας τον δικό του προσωπικό χώρο.

Απόδειξη του φιλικού δεσμού που έχουν αναπτύξει οι δύο γυναίκες είναι η κοινή τους εμφάνιση στις 13 Ιουλίου στον τελικό των Γυναικών στο Wimbledon μαζί με την αδερφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλετον. Κέιτ και Μέγκαν, όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες, έδειχναν σαν δύο πολύ καλές φίλες, διαλύοντας με τον τρόπο αυτό κάθε φήμη που κυκλοφορούσε έως τώρα για ρήξη στη σχέση τους.

Πίπα, Κέιτ και Μέγκαν χαζογελούσαν αστειευόμενες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, στον οποίο υποστήριζαν με ενθουσιασμό τη Σερένα Γουίλιαμς (κοντινή φίλη της Μαρκλ), που αγωνιζόταν για τον τίτλο ενάντια στη Σιμόνα Χάλεπ.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο ο φακός συνέλαβε την Κέιτ Μίντλετον να γελά χαρούμενη προς το μέρος της Μέγκαν, απόδειξη της ζεστής φιλικής σχέσης που έχουν αναπτύξει οι δύο γυναίκες αλλά και της καλής παρέας που κάνουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This