Αστερίσκοι…

Must Read

✶ Κάθε Οκτώβριο πανηγυρίζει το ΚΚΕ, διότι ο ΕΛΑΣ… απελευθέρωσε την Ελλάδα! Εγώ μαζί του. Γιατί όμως δεν μας απελευθέρωνε από το 1941, αλλά περίμενε να το κάνει έπειτα από τέσσερα χρόνια και όταν οι Γερμανοί είχαν ήδη φτάσει, αποχωρώντας, στα σύνορα; Μυστήρια πράγματα.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

✶ Αυτοί οι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων είναι ανεκδιήγητοι. Οταν ένας «φασίστας» επισημάνει ότι κάποιος λαθρομετανάστης έκανε ένα έγκλημα, σπεύδουν να υποστηρίξουν: «Ναι, αλλά και οι Ελληνες δεν κάνουν τέτοια;» Επειδή το θέτουν έτσι, απαντώ: «Αφού, λοιπόν, και οι Ελληνες κάνουν “τέτοια”, δεν μας χρειάζονται και των λαθραίων τα “τέτοια”. Αρκούν τα δικά μας».

✶ Οι πράξεις των Τούρκων στο Αιγαίο και οι παραφουσκωμένες αρλουμπολογίες των κυβερνώντων θυμίζουν το χαριτωμένο «Γκολ αυτοί; Σέντρα εμείς».

✶ Είστε σίγουρος, κ. Κικίλια, ότι έχουν εισαχθεί επαρκείς ποσότητες αντιγριπικού εμβολίου; Γιατί στα φαρμακεία στις γειτονιές άλλα λένε. Πάντως, απαγορεύτηκε στο 72.000 θέσεων ΟΑΚΑ να μπουν 3.500 θεατές. Άντε να δούμε ως πού θα φτάσετε, παλικάρια μου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

49 οι αγροτοδασικές πυρκαγιές στη χώρα το τελευταίο 24ωρο

Πολύ νωρίς ξεκίνησε η μάχη με τις πυρκαγιές, καθώς από τις αρχές Απριλίου καθημερινά οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με...

More Articles Like This