Ο Αλέξης και η Μπέττυ έκλεψαν την παράσταση στην… τελευταία παράσταση του «This is not Romeo & Juliet»!

Η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού αποκάλυψε στο πρωταγωνιστικό ζεύγος ότι είναι φαν του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες»

Must Read

Αδυνατισμένοι και στιλάτοι, Αλέξης Τσίπρας και Μπέττυ Μπαζιάνα… πρόλαβαν να δουν μια θεατρική παράσταση πριν από το κλείσιμο των θεατρικών σκηνών, λόγω των μέτρων!

Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύντροφός του είδαν τα δύο «μελισσάκια», την Έλλη Τρίγγου και τον Αργύρη Πανταζάρα, που πρωταγωνιστούν στις «Άγριες Μέλισσες», στη σκηνή του θεάτρου Πορεία, στην παράσταση «This is Not Romeo & Juliet». Τρίγγου και Πανταζάρας που έχουν υπάρξει και ζευγάρι στο παρελθόν, ήταν εξαιρετικοί στο σανίδι, υπό τη σκηνοθετική ματιά του δεύτερου.

«Μιλώντας με τους συντελεστές θυμήθηκα ένα σύνθημα από μία πρόσφατη συγκέντρωση καλλιτεχνών: “Ζητούνται ηθοποιοί να κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα”. Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα. Η μοναδική απαίτηση που έχει σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ από τους καλλιτέχνες -και όχι μόνο- είναι αυτή: Μη μιλάτε, μην αντιδράτε, μη διεκδικείτε», είπε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα μέτρα.

ο Αλέξης Τσίπρας με την Μπέττυ Μπαζιάνα

Και συμπλήρωσε το συλλογισμό του, λέγοντας ότι: «Ο κόσμος του πολιτισμού βρίσκεται από την αρχή του έτους σε μια ασφυκτική κρίση. Η πανδημία αποδεικνύεται ότι ήρθε ως άλλοθι για μια κυβέρνηση που θέλει να φιμώσει ό,τι δεν ελέγχει. Μια κυβέρνηση που θέλει να ξεμπερδεύει με τον μαζικό, λαϊκό πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να στηρίξει τα σινεμά, τα θέατρα, τους συναυλιακούς χώρους, τους ηθοποιούς, τους τραγουδιστές, τους τεχνικούς, τους ηχολήπτες. Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα το πρόβλημα δεν είναι οι κατ’ επάγγελμα υποκρινόμενοι, αλλά οι καθ’ έξιν υποκριτές, που μάλιστα αυτοανακηρύσσονται σωτήρες».

Ο Αλέξης και η Μπέττυ μίλησαν με τους ηθοποιούς και ένιωσαν τι περνάνε. Μάλιστα η σύντροφος του Τσίπρα, σωστό μοντέλο σε αναλογίες -model material, που θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά!-, αποκάλυψε ότι είναι φαν του σίριαλ του ΑΝΤ1 που «τα σπάει» σε τηλεθέαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This