«Πουλάει ακριβά» τον εαυτό της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Θα πήγαινα στο Survivor για 1 εκατ. ευρώ» (video)

«Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα»

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη ήταν ένα από τα πρόσωπα που της έγινε πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor για την ομάδα των Διάσημων. Ενώ της προσφέρθηκε ένα υπέρογκο ποσό, η ίδια αρνήθηκε την πρόταση καθώς δεν μπορούσε να αφήσει στο «έλεος του Θεού» τις επιχειρήσεις της.

Η ίδια η Τούνη αποκάλυψε ότι το ποσό που της προσέφεραν ήταν 4,500 ευρώ την εβδομάδα, ένα ποσό που θα ζήλευαν πολλοί όχι όμως και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η εκρηκτική πρώην συμμετέχουσα του «J2US», φαίνεται πως «πουλάει ακριβά» τον εαυτό της, αφού όπως δηλώνει, στην κάμερα της εκπομπής «Eυτυχείτε» της φάνηκε λίγο το χρηματικό ποσό που πρόσφεραν στην γνωστή Influencer.

«Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα» είπε η Ευρυδίκη, ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο reality.

«Μιλήσαμε. Τον πήρα τηλέφωνο για καλή επιτυχία. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί που δηλώνει έντονα την ενόχλησή του», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Αναμένονται κόντρες και κλάματα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο (video)

Από την άλλη μεριά ο πρώην παίκτης του Survivor, Ορέστης Τσανγκ, θεώρησε, μιλώντας στην εκπομπή, δήλωσε πως το ποσό που προσέφεραν την Ιωάννα Τούνη ήταν λογικό για μία περσόνα σαν κι εκείνη, ενώ εξομολογήθηκε πως ο ίδιος έπαιρνε κάτω από 1000 ευρώ.

«Λογικό ακούω το ότι μπορεί να πρόσφεραν στην Ιωάννα Τούνη 4500 ευρώ την εβδομάδα. Η Ιωάννα είναι μία εκρηκτική γυναίκα που ξέρει να πλασαριστεί και να δώσει το κάτι παραπάνω στην εκπομπή. Εμείς ήμασταν κάτω από χιλιάρικο, ήμασταν στον βασικό μισθό».

«Πριν τέσσερα χρόνια, πριν ξεκινήσει το πρώτο Survivor, δεν υπήρχε αυτή η δημοσιότητα αυτού του τηλεοπτικού παιχνιδιού, οπότε εμάς δεν μας περίμενε κανείς στο αεροδρόμιο», πρόσθεσε επίσης ο Ορέστης Τσανγκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This