Survivor: Εκτός ο Σάκης Τανιμανίδης, το ποσό που πρόσφεραν στην Τούνη και ποιοι διάσημοι θα συμμετέχουν (video)

O λόγος που αρνήθηκε η Ιωάννα Τούνη ενώ της προσέφεραν ένα υπέρογκο ποσό.

Must Read

To Survivor επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και όλα δείχνουν πως θα γίνει πολύ σύντομα.

Ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε δίπλα στους παίκτες να τους εμψυχώνει και να τους ανακοινώνει τους κανονισμούς, φαίνεται πως φέτος θα δεν θα είναι, αφού πρέπει να αφοσιωθεί στην σύζυγό του που είναι έγκυος. Όλα δείχνουν πως την θέση του θα πάρει ο Γιώργος Λιανός.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμού του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram, με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Το Survivor ήρθε πριν λίγα χρόνια σαν κομήτης να ταράξει όλη τη χώρα και φυσικά την ίδια μου τη ζωή. Στο Survivor είδα εμένα, κι από ότι μου λένε πολλοί, είδαν σε μένα το Survivor. Η παρουσίασή του έμοιαζε σαν κάτι απολύτως φυσικό, κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Και όπως με όλα όσα κάνω στην ζωή μου το έκανα και αυτό με όλο μου το πάθος (ίσως καμιά φορά με υπερβολικό πάθος, τις φορές που έκλεινε η φωνή μου από τις περιγραφές των αγωνισμάτων). ⁣

Οι μήνες (τα χρόνια αν τα αθροίσουμε όλα μαζί) που πέρασα στον Αγ. Δομίνικο είναι αξέχαστα και οι φίλοι που έκανα αληθινοί. ⁣Για όλα αυτά νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη. ⁣

Η ζωή μας όμως είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, μια πορεία από διαφορετικά στάδια. Και το δικό μου στάδιο αυτή τη στιγμή είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα, αφού περιμένουμε με ανυπομονησία τη γέννηση των 2 μας παιδιών. Η Χριστίνα λόγω της δίδυμης κύησης θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έτσι κι εγώ αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένεια μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Survivor, όλους τους παίκτες, τον ΣΚΑΙ, ευχαριστώ τον Acun για την εμπιστοσύνη του, και φυσικά ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές για την αγάπη σας…σας αγαπώ έναν έναν πραγματικά!⁣

Αντίο Survivor. 3…2…1……….⁣
#ThankYou»

Το casting για τους παίκτες («Μαχητές» και «Διάσημους») έχει ολοκληρωθεί και ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα των «Διασήμων».

Ανάμεσα στα ονόματα που ακουγόντουσαν πιο πολύ ότι θα συμμετέχουν, ήταν κι αυτό της διάσημης Influencer, Ιωάννας Τούνη η οποία όμως τελικά αρνήθηκε. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αποκάλυψε το ποσό που της προσέφεραν από την παραγωγή του reality επιβίωσης.

«Όντως με πήραν από την παραγωγή τηλέφωνο. Εξαρχής ήμουν αρνητική γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να τα αφήσω όλα και να φύγω 5 μήνες για τον Άγιο Δομίνικο και όταν γυρίσω να βρω στάχτη.

Μου είπαν ότι σκέφτονται 4,500 ευρώ την εβδομάδα, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να πάω γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι πολύ μεγαλύτερο και είναι κάτι που χτίζω χρόνια».

https://www.youtube.com/watch?v=4PrZZqrz3XI&feature=emb_logo

Ωστόσο, oι «Διάσημοι» που ακούγεται ότι θα συμμετέχουν στο «Survivor», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» είναι οι εξής: η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα-Μαρία Βέλλη, ο Τριαντάφυλλος, η Έλενα Γαλήφα, η Αγγελική Λάμπρη, η Θωμαΐς Απέργη και η γνωστή χορογράφος Chali Jennings.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This