Γιώργος Σαμπάνης: «Θέλω η σύντροφός μου να είναι δίπλα μου για εμένα και όχι για την εικόνα μου» (video)

Must Read

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Σαμπάνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως κάποια στιγμή θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

«Δεν είχα καταλάβει από μικρός ότι θα γίνω τραγουδιστής. Ήξερα ότι η μουσική θα με συντροφεύει στη ζωή μου. Το αγαπώ το τραγούδι “Σ’ αφήνω στον επόμενο” γιατί, παρόλο που δεν είναι ένα κομμάτι της αισθητικής μου, το έγραψα γιατί μου είπε ο Γιάννης Δόξας πως πρέπει να το γράψω και πρέπει να το κάνουμε. Έκανα αυτό που μετά έμαθα πως έκανε και ο Νταλάρας. Του είπα, “δεν θέλω να τραγουδήσω άλλο τέτοιο τραγούδι. Θα πω ένα και τέλος”. Και το δέχθηκε. Όμως, ο Δόξας βγήκε αληθινός. Το “Σ’ αφήνω στον επόμενο” τα πρώτα χρόνια μου έδωσε χρόνο. Μου έδωσε χρόνο να μπορέσω να τραγουδήσω, να κάνω lives, να δείξω το πόσο καλός μπορεί να είμαι πάνω στη σκηνή, να φτιάξω ρεπερτόριο και να γνωρίσω ανθρώπους. Καλώς ή κακώς μου έδωσε χρόνο. Και πέρασε σαν ένα καλτ τραγούδι το οποίο μου αρέσει», είπε αρχικά ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης.

Μάλιστα, έκανε αναφορά και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. «Είμαι παραδοσιακός τύπος από αυτούς που πιστεύουν ότι κάποια ζωή θα κάνουν οικογένεια και παιδιά. Δεν θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον κόσμο και να μην έχω ένα παιδί. Η σύντροφός μου θέλω να είναι δίπλα μου για εμένα και όχι για την εικόνα μου. Αυτό με τρομάζει πολύ» κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-l7irgvN6js&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This