Βουλή: «Μετωπική» κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το ράλι της ακρίβειας

Ο υπουργός Ανάπτυξης ρίχνει το φταίξιμο στη διεθνή συγκυρία, αρνούμενος πως η κυβέρνηση ολιγώρησε

Must Read

Μετωπική σύγκρουση αναμένεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία θα πάρει «φωτιά», μια και συζητείται το μεσημέρι επίκαιρη επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για το κύμα ακρίβειας σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και στο ρεύμα, ένα κρίσιμο ζήτημα που απασχολεί όλα τα νοικοκυριά και την ίδια την κυβέρνηση.

Η συζήτηση διεξάγεται στη σκιά της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, με την αντιπολίτευση να ζητεί εξηγήσεις από την κυβέρνηση και για την οσμή σκανδάλου που αναδίνουν τα χρηματιστηριακά κόλπα που φαίνεται πως παίχτηκαν στο παρασκήνιο, αλλά και βεβαίως για το τι μέλλει γενέσθαι με τις ανατιμήσεις, καταγγέλλοντας πως τα νοικοκυριά έχουν αφεθεί απροστάτευτα.

Από βήματος θα δώσουν απαντήσεις για το ράλι ανατιμήσεων ο Κώστας Σκρέκας, ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο τελευταίος έχει αναφερθεί πολλάκις στο ζήτημα του πληθωρισμού, και από τη Βουλή και από τα τηλεοπτικά παράθυρα όπου κατοικοεδρεύει, κρυπτόμενος επί της ουσίας πίσω από τη διεθνή συγκυρία, μιλώντας για εισαγόμενο φαινόμενο και αρνούμενος πως η κυβέρνηση ολιγώρησε.

Άλλωστε, και ο υπουργός Ανάπτυξης και σύσσωμη η κυβέρνηση έχουν ποντάρει τα ρέστα τους στα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, τα οποία, ειρήσθω εν παρόδω, κατατίθενται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στη Βουλή προς ψήφιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This