Τραγωδία στην Πάτρα: Ποδηλάτης εγκλωβίστηκε κάτω από όχημα και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο (video)

Στο τροχαίο δυστύχημα εμπλέκονται δύο ΙΧ οχήματα και ένα ποδήλατο

Must Read

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν ποδηλάτη, καθώς βρήκε φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάτρα.

patratroxaio

Όπως αναφέρει το tempo24 το ατύχημα σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν στο ρεύμα προς Πάτρα, προσπάθησε να αποφύγει πεζή γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να χτυπήσει ποδηλάτη ο οποίος στη συνέχεια σφινώθηκε κάτω από άλλο σταθμευμένο ΙΧ επί της Ακτής Δυμαίων.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο ποδηλάτη, ενώ επιστρατεύτηκε και γερανός προκειμένου να σηκώσει το λευκό ΙΧ. Όμως ήταν πλέον αργά καθώς όλα δείχνουν ότι ο άνδρας βρήκε ακαριαίο θάνατο.  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This