Αιματοχυσία στη Νορβηγία με 5 νεκρούς μετά από επίθεση με τόξο – Συνελήφθη ο δράστης (video)

«Αρκετοί άνθρωποι έχουν σκοτωθεί» είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, αλλά δεν ανακοίνωσε πόσοι - Τουλάχιστον 4 οι νεκροί λένε τα νορβηγικά ΜΜΕ

Must Read

Μια γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη στην πόλη Κόνγκσμπεργκ της Νορβηγίας μετά από περιστατικό επίθεσης με τόξο, μέσα και έξω από πολυκατάστημα.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν πέντε νεκροί και δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στην εντατική, ένας εκ των οποίων είναι αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας.

Η νορβηγική αστυνομία στην βραδινή ενημέρωσή επιβεβαίωσε ότι υπήρξε εμπλοκή μεταξύ του δράστη και της αστυνομίας.

Ο ύποπτος συνελήφθη, αφού για λίγο κατάφερε να διαφύγει, αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα η ταυτότητα, η ηλικία και το κίνητρό του. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο δράστης ενήργησε μόνος του και λένε ότι είναι νωρίς για να απαντήσουν αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Η Νορβηγική Αστυνομική Διεύθυνση εξέδωσε εθνική εντολή για εξοπλισμό των αστυνομικών για να αυξηθεί η ετοιμότητα και η ικανότητα για ανταπόκριση σε οποιοδήποτε περιστατικό.

«Αυτό είναι ένα πρόσθετο μέτρο έκτακτης ανάγκης. Η αστυνομία δεν έχει προς το παρόν συγκεκριμένες ενδείξεις ότι υπάρχει αλλαγή στο επίπεδο απειλών στη χώρα», διευκρινίζεται.

Σύμφωνα με την περιφερειακή εφημερίδα Laagendalsposten, η ελίτ νορβηγική Αστυνομική Μονάδα, που ονομάζεται «Δέλτα», στρατιωτικές δυνάμεις και μεγάλος αριθμός περιπολικών και ασθενοφόρων βρέθηκαν στο Κόνγκσμπεργκ.

Νορβηγία αστυνομία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This